marți, 27 decembrie 2011

PASTORUL COPIILOR

Sfintele Sarbatori de Craciun, au fost prilej de binecuvintare sufleteasca pentru multi locuitori ai Comunei Barcea, care au participat la Slujba de Craciun  la Biserica Sf. Cuvioasa Parascheva, Parohia Barcea Noua, Jud.Galati, pastorita de indragitul Parinte Paroh Paduraru Cornel.

       Pe linga minunata slujba, Parintele a organizat o suita de colinde religioase cu participarea unui numar impresionant de colindatori( 100 de copii ), moment ce a incalzit inimile tuturor. De mentionat, ca grupul de colindatori, intitulat sugestiv` Lumina`, impreuna cu Parintele, au colindat si vestit` Nasterea Mintuitorului` si in seara de Ajun, pe la casele enoriasilor, actiune ce a adus o deosebita bucurie tuturor si o reinviere a traditiei si obiceiurilor locale.

   Prin activitatea sa,  Parintele reuseste sa `antreneze` si sa-i apropie pe copii, tineri, profesori si parinti de Biserica si de misiunea acesteia, desfasurind totodata si numeroase actiuni filantropice, care au menirea de a aduce alinare si bucurie, in viata oamenilor suferinzi din parohie, spitale  si orfelinate.

  La sfirsit,  Parintele a primit o Diploma de Excelenta din parte copiilor, care l-au numit foarte frumos` Parintele  Copiilor`. Apoi mari si mici, au primit daruri de la Mos Craciun, cum spunea Parintele` cu gust de Poiana ,Milka` , daruri care sa-i indulceasca si sa-i bucure pe toti.


    Datorita personalitatii si activitatii domniei sale de peste ani, Parintele este iubit si respectat, fiind privit nu numai ca Duhovnic si Slujitor al Domnului, dar si un model pentru noi toti, un prieten, un apropiat al tuturor.


   Bravo Parinte, Dumnezeu sa va tina sanatos si multumim ca existati.
   Bravo copii, profesori si parinti.






Bibliotecar, Milea Lucia
Biblioteca Comunala Barcea, Jud.Galati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu