joi, 21 aprilie 2016

Săptămâna Şcoala altfel la Bibliotecă, 2016

Să ştii mai multe, să fii mai bun!

 În Săptămâna Şcoala altfel , o săptămână în care elevii  participă exclusiv la activități extra-curriculare, Biblioteca rămâne la fel de dornică să primească vizitatori noi, hotărâtă să-i convingă să se reîntoarcă, un loc unde poți învăța mereu lucruri noi.
 Astfel si anul acesta, Biblioteca a fost vizitata de elevi ai Scolii Gimnaziale nr. 2 Barcea, îndrumați de doamna învățătoare Andriu Mariana și elevi ai Școlii  Primare nr. 4 Podoleni- Barcea îndrumați de doamna  învățătoare  Cucoaneș Carmen.


În așteptarea vizitatorilor

Aflăm informații despre condițiile de inscriere și împrumut




Vizionam povesti
Facem cunoștință cu cărțile noi din Bibliotecă

Întocmit,
Bibliotecar- Milea Lucia

Un comentariu:

  1. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere